Laukaan Ratsastajat ry (LauRa)


Laukaan Ratsastajat ry on perustettu vuonna 1983. Jäseniä seuralla on vuosittain noin 100. Seuratoimintaan osallistuu kaikenikäisiä hevosten ystäviä, kilpa­- sekä harrastajaratsastajia.

Seura järjestää vuonna 2017 harjoituskilpailuja sekä seurakilpailuja koulu­- ja esteratsastuksessa. Tavoitteena on myös rakentaa säännöllisesti esterata Haapasalontilan maneesiin sekä tarjota mahdollisuus tutustua kouluaitoihin ja harjoitella kouluratoja aitojen sisällä.

Keväällä järjestetään Suomenhevosen kunniaksi koko perheelle tapahtuma Haapasalon tilalla, tästä lisää myöhemmin.

Olemme avoinna kaikille uusille ideoille, tule mukaan toimintaan ja ole rohkeasti yhteydessä johtokuntaan!

 

Liity LauRan jäseneksi ja ratsasta hyvässä seurassa!

LauRa:n jäseneksi liityt helposti ja vaivattomasti laittamalla sähköpostia jäsensihteerillemme Annikalle osoitteeseen: jasensihteeri.laura(at)gmail.com

 Jos haluat erota seurasta ilmoita myös se jäsensihteerille sähköpostitse.

 

Jäsenmaksun maksaminen

Suomen Ratsastajainliitto laskuttaa jäseniään suoraan kotiin tulevalla laskulla. Jäsenmaksua ei siis saa maksaa suoraan seuran tilille.

Uudet jäsenet liittyvät seuraamme ilmoittautumalla jäsensihteerille, joka liittää heidät rekisteriin. Lasku liitosta tulee suoraan jäsenelle n. kahden viikon kuluessa. Edut astuvat voimaan heti, kun jäsenen tiedot on saatu rekisteriin. Maksamalla jäsenmaksulaskun viimeistään eräpäivänä, varmistat myös etujen jatkumisen.

Jäsensihteerille ilmoitettavat tiedot ovat: jäsenen nimi, osoite ja henkilötunnus. Mikäli olet vaihtamassa toisesta seurasta meille tai olet uudestaan liittymässä jäseneksi, ilmoita sportti­-id, mikä löytyy jäsenkortin tai hipposlehden takaa. Lisäksi jäsensihteerille tulee ilmoittaa mikäli perheessä on jo LauRan jäsen/jäseniä tai mikäli hän on aikaisemmin kuulunut toiseen ratsastusseuraan (tällöin tarvitaan aikaisempi jäsennumero).

 

Suomen Ratsastajainliiton ja LauRa:n vuoden 2017 jäsenmaksut ovat seuraavat:

Seniori, täysjäsen: 57 €

Juniori, täysjäsen: 52 €

Perhejäsen, seniori & juniori: 37 €

Kannatusjäsen, seniori & juniori 15 €

 

Täysjäsenellä on kaikki jäsenedut: Hippos­lehti, vakuutus, oikeus kilpailla seuratasolla ja siitä ylöspäin, mikäli muut lisenssit on maksettu. Muita pienempiä lisäetuja tulee myös, niistä enemmän Hippoksessa.

Perhejäsen saa etunaan vakuutuksen, mutta ei Hippos­lehteä eikä toimihenkilöoikeuksia. Perhejäsen voi kilpailla seura­ ja aluetasolla. Perhejäsenmaksun voi suorittaa jäsen, jonka perheestä yksi on täysjäsen.

Kannatusjäsen ei saa SRL:n jäsenetuja, mutta mahdollisuuden osallistua seuran järjestämille retkille ja tapahtumiin jäsenetuhinnoin.

Haapasalon tilan maneesimaksu seuran jäsenelle 7€ (muille 10€)